WOONBETON BASIC

Woonbeton basic

Een woonbeton gietvloer is een ideale oplossing voor uw woning of bedrijfspand. Woonbeton vloeren worden veelzijdig ingezet, bijvoorbeeld in:

> Bedrijfspanden / kantoren

> Huizen / appartementen

> Winkels / Horeca

> Garages / sportzalen

 

 

Vraag een offerte aan

D.T.Z Vloeren is gespecialiseerd in het leggen van woonbeton. Bij ons bent u verzekerd van de volgende voordelen:

Hoogwaardige kwaliteit woonbeton gietvloeren

 Minimaal 5 jaar garantie op uw woonbeton vloer

 Naadloos woonbeton met een strakke afwerking

WOONBETON BASIC VOORDELEN

Woonbeton basic voordelen

Een woonbeton gietvloer is toepasbaar in elke ruimte in uw woning of bedrijfspand. Een woonbeton gietvloer beschikt over diverse voordelen ten opzichte van andere vloeren, namelijk:

Woonbeton is makkelijk te onderhouden

Doordat woonbeton naadloos is, is vuil eenvoudig te verwijderen. Er kan namelijk geen vuil ophopen tussen de voegen. Het schoonmaken kan gewoon met een stofzuiger en/of dweil.

Meer info? Ga naar onze onderhoudspagina.

Woonbeton basic is slijtvast

Doordat de woonbeton wordt voorzien van een sterke coating, hierdoor gaat de vloer jaren lang mee. slijtvast houd niet in dat de vloer geen krassen of strepen zal vertonen, gebruikers sporen krijgt u op elke vloer. krasvast bestaat niet,

Woonbeton basic is geluiddempend

Nooit meer krakende vloeren met woonbeton; onze vloeren zijn geluiddempend, waardoor voetstappen en/of andere externe geluiden aanzienlijk minder hinderen.

Op zoek naar meer informatie over woonbeton? Bezoek dan onze Veel Gestelde Vragen pagina.

onze recente plaatsingen.

WOONBETON PRIJZEN

Woonbeton prijzen per m2

Doordat niet elke gietvloer hetzelfde is, hanteren wij vanafprijzen voor onze gietvloeren. In onderstaande overzicht vind u de prijs per vierkante meter voor onze gietvloeren.

ONZE PROJECTEN

Projecten - PU Gietvloeren

Projecten - Woonbeton

Projecten - D.T.Z. Wandafwerking

LEES VERDER

Uw vloer van woonbeton?

Bent u toe aan een nieuwe vloer in uw woonhuis of kantoor? Het laten leggen van woonbeton is zeker het overwegen waard. Deze vloersoort kenmerkt zich namelijk door de lange levensduur. Woonbeton is een cementgebonden gietvloer bestaat uit meerdere lagen die verspreid over enkele dagen gelegd moeten worden. Alle lagen hebben hun eigen specifieke functie, zoals bescherming van de dekvloer, het waterdicht maken van de ondergrond en het beschermen van de vloer tegen krassen en slijtage. Deze werkwijze zorgt er dus voor dat de woonbetonvloer sterk en perfect afgewerkt is. U zult begrijpen dat voor het beste resultaat vakmanschap en nauwkeurigheid vereist is. Bij D.T.Z. Vloeren kunt u ervan uitgaan dat onze specialisten altijd secuur en vakkundig te werk gaan. Zij voorzien u daarnaast van passend advies, zodat u zeker weet dat u straks de juiste vloer laat leggen.

De voordelen van woonbeton

Woonbeton brengt enkele fijne voordelen met zich mee. Tevens is woonbeton toepasbaar in verschillende soorten ruimten. Denk hierbij niet alleen aan uw woonruimte. Ook aan kantoren, winkels. Dit komt doordat woonbeton slijtvast en zeer onderhoudsvriendelijk is. Er zijn namelijk geen naden waarin vuil zich kan ophopen. Op woonbeton zult u niet gauw krassen of strepen zien. Ook van een krakende vloer is geen sprake met woonbeton, het heeft namelijk een geluiddempende werking. Voetstappen of andere geluiden hinderen aanzienlijk minder. Heerlijk toch, op kantoor? Wanneer u uw woonbetonvloer door D.T.Z. Vloeren laat leggen, bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit gietvloer, naadloos woonbeton met een strakke afwerking en minimaal vijf jaar garantie op uw woonbetonvloer.

Advies en onderhoud

Zodra uw vloer van woonbeton is gelegd, stoppen de werkzaamheden van D.T.Z. Vloeren niet. Wij staan namelijk ook voor u klaar met advies over onderhoud en desgewenst het onderhoud zelf. Door uw vloer professioneel te laten onderhouden, is het risico op slijtage kleiner. U kunt er dus nog langer van genieten. Wij raden aan om gebruik te maken van professionele materialen en middelen, zodat u zeker kunt zijn van een optimaal resultaat.

Meer informatie?

Benieuwd naar onze werkwijze, prijzen van woonbeton of wilt u weten of uw vloer geschikt is voor het gieten van woonbeton? Over deze en andere vragen adviseren onze experts u graag. Bijvoorbeeld telefonisch of per mail. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor persoonlijk advies op ons kantoor in Wormer. Hier kunt u direct de diverse soorten vloeren zien en voelen, dit geeft vaak een goed beeld van de verschillen tussen de vloeren. Het is ook mogelijk om direct online een offerte aan te vragen. Dit doet u met slechts een muisklik. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wellicht bent u dan binnenkort ook trotse eigenaar van uw gloednieuwe gietvloer.