Gietvloeren

Gietvloeren

Een gietvloer is een ideale oplossing voor uw woning of bedrijfspand. Gietvloeren worden veelzijdig ingezet, bijvoorbeeld in:

> Bedrijfspanden / kantoren

> Huizen / appartementen

> Winkels / Horeca

> Garages / sportzalen

Vraag een offerte aan

D.T.Z. Vloeren is gespecialiseerd in het leggen van gietvloeren. Bij ons bent u verzekerd van de volgende voordelen:

Hoogwaardige kwaliteit gietvloeren

 Minimaal 5 jaar garantie op uw gietvloer

 Naadloze gietvloeren met een strakke afwerking

GIETVLOER VOORDELEN

Een gietvloer is toepasbaar in elke ruimte in uw woning of bedrijfspand. Een gietvloer beschikt over diverse voordelen ten opzichte van andere vloeren, namelijk:

Gietvloeren zijn makkelijk te onderhouden

Doordat gietvloeren naadloos zijn, is vuil eenvoudig te verwijderen. Er kan namelijk geen vuil ophopen tussen de voegen. Het schoonmaken kan gewoon met een stofzuiger en/of dweil.

Meer info? Ga naar onze onderhoudspagina.

Gietvloeren zijn slijtvast

Doordat de gietvloer wordt voorzien van een sterke coating, krijg je geen krassen en strepen op uw gietvloer, waardoor deze er altijd zo goed als nieuw uit ziet.

Gietvloeren zijn geluiddempend

Nooit meer krakende vloeren met gietvloeren; onze vloeren zijn geluiddempend, waardoor voetstappen en/of andere externe geluiden aanzienlijk minder hinderen.

Op zoek naar meer informatie over gietvloeren? Bezoek dan onze Veel Gestelde Vragen pagina.

GIETVLOER PRIJZEN

Gietvloer prijzen per m2

Doordat niet elke gietvloer hetzelfde is, hanteren wij vanafprijzen voor onze gietvloeren. In onderstaande overzicht vind u de prijs per vierkante meter voor onze gietvloeren.

ONZE PROJECTEN

Projecten - PU Gietvloeren

Projecten - Woonbeton

Projecten - D.T.Z. Wandafwerking

LEES VERDER

Of het nu is voor uw woning, winkel of garage. Een goede gietvloer is goud waard. Daarom zetten wij dagelijks ons beste beentje voor om de beste gietvloeren te leggen. Niet voor niets is het ons specialisme. Bij D.T.Z. Vloeren werken we volgens de laatste technieken en met de beste middelen en materialen. Daarbij luisteren wij goed naar uw wensen, zodat de vloer straks precies past bij wat u voor ogen had. Bij ons kunt u er dus vanuit gaan dat u straks de perfecte gietvloer heeft, waar u nog jaren van kunt genieten. Naast het leggen van uw gietvloer, verzorgen wij namelijk professioneel vloeronderhoud.

Gietvloeren in meerdere varianten

Een gietvloer is een breed begrip. U weet waarschijnlijk dat het een afwerklaag is die op een dragende vloer wordt aangebracht door middel van een gegoten stof. Doordat deze uithardt, ontstaat er een stevige vloer die erg lang meegaat. Wist u dat er diverse varianten van gietvloeren zijn? De soort vloer die u kiest, is namelijk afhankelijk van het doel dat u heeft. Zoekt u een comfortabele en sterke gietvloer? Dan is woonbeton een ideale oplossing. Deze vloersoort staat namelijk bekend om het onderhoudsvriendelijke gebruik. PU one colour bestaat uit één kleur en is geluiddempend, PU-fusie bestaat uit een mengsel van twee kleuren. Voor industrieel gebruik raden wij een epoxy gietvloer aan, deze is slijtvast en vloeistofdicht. Anders dan de naam doet vermoeden, is een garagevloer ook geschikt voor een woon- of werkruimte. Deze gietvloer brengt een industriële uitstraling met zich mee. Voor een meer luxe effect leggen wij graag de coating gietvloer voor u. En PU-Office? U raadt het al, deze vloer is door de onderhoudsvriendelijkheid ideaal voor bedrijfspanden.

Onderhoud van uw gietvloer

Wanneer uw perfecte gietvloer eenmaal ligt, is het natuurlijk de bedoeling dat hij zo lang mogelijk meegaat. Juist daarom geeft D.T.Z Vloeren graag advies over het onderhoud van uw vloeren. Onderhoud zorgt ervoor dat de vloer minder snel wordt aangetast door krassen of schade. Voor het vloeronderhoud raden we aan om professionele middelen te gebruiken om een optimaal eindresultaat te garanderen. Door uw nieuwe vloer met regelmaat een onderhoudsbeurt te geven, kunt u langer van uw gietvloer genieten.

Advies op maat

Voor u uw nieuwe gietvloer door ons laat leggen, wilt u natuurlijk eerst goed geïnformeerd worden. Onze vakkundige medewerkers voorzien u dan ook graag van gedegen advies. Bel of mail hiervoor gerust. Ook is het mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken. Wij staan voor u klaar in ons kantoor in Wormer. Hier vertellen we u over de mogelijkheden bij D.T.Z. Vloeren. Natuurlijk kunt u ook direct online een offerte aanvragen. Dit kan eenvoudig via onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.